ONDERDELEN

U verwacht uiteraard van een schoonmaakmachine dat deze goed zijn werk kan doen. De service van Van der Reest Machines is gericht op preventie, duurzaamheid en uw tevredenheid.

Met onze ruim assortiment aan onderdelen kunnen wij u op aanvraag vervangende producten bieden. Door contacten met diverse leveranciers kunnen wij bijna altijd voldoen aan uw specifieke zoekvraag. Bovendien leveren wij uw onderdelen in een mum van tijd. Neem contact met ons op voor uw onderdelen.

Service & Onderhoud

Zo min mogelijk zorgen over uw machine: dat is ons streven. Van der Reest Machines beschikt over een een grote werkplaats waar we iedere reinigingsmachine kunnen voorzien van de juiste onderhoud en service. Dankzij onze goede bereikbaarheid kunt u altijd bij ons terecht voor vragen over uw machine. Wij handelen adequaat en kunnen een machine bij defect of storing bij u ophalen en u tijdelijk een vervangend model aanbieden. En dat door heel Nederland.

FLEXIBILITEIT EN DUURZAAMHEID

Dankzij de onderhoudscontracten van Van der Reest Machines maakt u zo duurzaam mogelijk gebruik van uw veeg- of schrobmachine. Door uw machines optimaal te onderhouden kunnen ze steeds opnieuw iedere klus aan. Ook is het mogelijk zonder abonnement uw machine te laten repareren of onderhouden. Wij denken met u mee en zorgen dat u steeds het beste uit uw machine kunt blijven halen.

MEER OVER ONDERDELEN & SERVICE?

Graag vertellen wij u meer over onze service en de verschillende onderhoudsmogelijkheden.

Contact opnemen