Tennant - S9

Achterloop Veegmachines

Reinig grote oppervlakken binnen en buiten snel en moeiteloos met de dubbele zijborstels en de zelfrijdend werking. Laag geluidsniveau van 62 dBA en onderhoudsvrije batterijen zorgen voor veilig reinigen, overal en altijd. Het duurzame rotatiegegoten ontwerp van de S9 wordt ondersteund door een Tennant True®-garantie van tien jaarTrue® Garantie​​

S9 Functies en voordelen

SLIMMER en niet HARDER vegen met TwinMax™-veegtechnologie
Reinig vloeren in een enkele veeggang met de TwinMax-veegtechnologie. De twee tegengesteld draaiende borstels combineren over-de-kop en directe veegprincipes om groot en klein afval op te vangen met één machine. De TwinMax-technologie is ontworpen voor het vegen van meerdere vloeroppervlakken, zowel binnen als buiten.

Ervaar maximale productiviteit
Het aandrijfsysteem zorgt voor snel en moeiteloos reinigen. De dubbele zijborstels verbreden het veegpad tot 900 mm en de extra grote vuilvergaarbak reduceert het aantal ritten naar de afvalcontainer, wat u meer tijd geeft om te vegen.

Vertrouw op kwaliteitsbouw en duurzame componenten
De hoofdcomponenten worden al 10 jaar betrouwbaar gebruikt in commerciële toepassingen. Zijborstels beschermd door een stootbumper en het duurzame rotatiegegoten ontwerp wordt ondersteund door een Tennant True®-garantie van 10 jaar.® Garantie

Slim, intuïtief ontwerp
Verhoog de productiviteit met handige, aanpasbare zijborstels waar geen gereedschap voor nodig is en de gebruiksvriendelijke werking, wat leidt tot minder training en meer reinigingstijd. De zelfrijdende werking en de borstelaandrijving in combinatie met de verstelbare, ergonomisch ontworpen handgreep zorgen voor een optimaal bedienerscomfort.

Veelzijdig altijd en overal reinigen
Het flexibele design van de S9 is uitstekend geschikt voor grote oppervlakken binnen en buiten. Het lage geluidsniveau van 62 dBA geeft u de mogelijkheid om overal en altijd te vegen, zelfs in geluidsgevoelige omgevingen.

Specificaties

S9
Werkbreedte (cm)90
Capaciteit hopper (liter)60
Gebruikstijd batterij (uren)3
Prestatie (m2/u)4.230
Werksnelheid (km/u)3,5
Afmetingen (LxBxH)109x80x66

Jarenlange ervaring

Wij hebben ruim 24 jaar ervaring in het verkopen, verhuren en repareren van diverse merken schoonmaakmachines.

Uitgebreide voorraad

Voor elk karwei hebben wij een reinigingsmachine voorradig. Van simpele machines voor kleine oppervlakten tot aan zware industriële schoonmaakmachines.

Bekende kwaliteit

Door het grote (inter)nationale netwerk en specifieke vakkennis is Van der Reest Machines B.V. een begrip in de wereld geworden.

De beste service

In de grote werkplaats van Van der Reest Machines B.V. kunnen wij elk merk en model voorzien van de juiste service en onderdelen.