Tennant - T17

Opzit Schrobzuigmachines

De T17 biedt maximale capaciteit voor het schoonmaken van vloeren in de meest veeleisende industriële omgevingen. Hij heeft de eigenschappen die u nodig heeft om sneller en beter schoon te maken terwijl u tegelijkertijd geld uitspaart en de veiligheid verhoogt.

T17 Functies en voordelen

De vernieuwende, goed presterende batterij aangedreven opzitschrobmachine T17 van Tennant is geschikt voor het zware werk en is gericht op het leveren van oplossingen op maat om aan uw eisen tegemoet te komen:

  • Schrobben met schijf of cilinder, met een werkbreedte variërend van 40 tot 52 inch.
  • Maximaliseer uw tijd en schoonmaakcapaciteit in de zwaarste industriële locaties door een schoonmaakbeurt van 7-8 uur te verrichten in de spaarstand, op één batterijlading.
  • Maak drie keer zo lang schoon met één enkele tank water met gebruik van de vernieuwende ec-H2O™- of FaST®-technologieën van Tennant die 70% minder water gebruiken.
  • Het wateropvangsysteem (octrooi aangevraagd)laat de vloeren nagenoeg droog achter wat de kans op uitglijden en vallen vermindert.
  • Bediening en onderhoud worden vergemakkelijkt door gebruikersvriendelijke regelknoppen en gele aanraakpunten waarmee onderhoudslocaties snel kunnen worden bepaald.

*ec-H2O-technologie is niet ontwikkeld voor alle soorten vuil, inclusief hoge concentraties van vetten en olieën. Voor dit soort van bevuilingen kunnen chemische reinigingsmiddelen nodig zijn.​​

Specificaties

T17T17 cylindrisch
Werkbreedte (cm)101,5101,5
Capaciteit schoonwater tank (liter)285285
Gebruikstijd batterij (uren)4,4 - 7,64,4 - 7,6
Prestatie (m2/u)9.1359.135
Werksnelheid (km/u)6,56,5
Afmetingen (LxBxH) in cm223x116,8x148223x116,8x148

Eenvoudige bediening en onderhoudsgemak

Profiteer zoveel mogelijk van de bedrijfstijd met eenvoudig te bedienen controleknoppen en gele aanraakpunten waarmee onderhoudslocaties snel kunnen worden gevonden.

Verbeter de uitstraling van uw faciliteit

Houd een hoog niveau van consequent schone vloeren in stand in uw werkomgeving dankzij een hoogwaardig schrobsysteem met een krachtig schoonmaakvermogen.

Verlaag schoonmaakkosten

U kunt nagenoeg de hele dag schoonmaken na één keer opladen, en de kosten verminderen met de onderhoudsvrije schrob- en aandrijfmotoren.

Zorg voor een gezonde en veilige werkomgeving

Zorg voor een veilige omgeving met minder kans op vallen en uitglijden met behulp van ons uitstekende opnamesysteem voor vuil water.