HUREN EN DIENSTEN

Of u nu een enkele of een periodieke klus heeft: bij Van der Reest Machines kunt u terecht voor huren en leasen van schoonmaakmachines. En dat met de beste service.

FLEXIBEL

Met het huren of leasen van machines kunt u de machines met uw bedrijf mee laten groeien. U bepaalt wanneer u een machine inzet en bent hierdoor niet gebonden aan een specifieke machine.

VOORDELIG

In veel gevallen kan het huren of leasen van een schoonmaakmachine voor uw bedrijf voordeliger zijn dan het kopen van een machine. Samen kijken we beste keuze voor uw onderneming.

ONTZORGEN

Van der Reest Machines kan hele klussen uit uw handen nemen. Wij regelen machines en personeel om de meest uiteenlopende werkzaamheden te verrichten.

HUREN VAN MACHINES

Bij van der Reest Machines is het mogelijk een machine te kopen of te huren. In veel gevallen is het huren voor uw onderneming goedkoper dan de aanschaf van een machine. Zo kunt u een machine voor een enkele klus gebruiken of voor een bepaalde periode. In alle gevallen leveren wij u voor iedere klus de beste machine, inclusief onderhoud. Samen kijken we graag welke optie voor uw bedrijf het meest geschikt is. Zonder verrassingen of zorgen een hoogwaardige schoonmaakmachine – wanneer u het wil.

DE BESTE MACHINE OP ELK MOMENT

Met ons brede assortiment machines hebben we voor iedere klus wel een veegmachine voorradig. Of het nu om een simpele machine gaat of een zware industriële veegmachines. Dankzij de flexibiliteit van huren bent u niet gebonden aan één model, maar groeit de machine met uw bedrijf mee. U kan een machine huren voor weken, maanden of jaren. En dat met de uitstekende service van Van der Reest Machines. Als u een machine van Van der Reest Machines in huur of lease heeft, kunt u altijd rekenen op betrouwbare en snelle service. Met onze onderhoudscontracten kunt u rekenen op adequaat handelen bij een storing of defect. De meeste onderdelen zijn voorradig, zodat we ieder moment voor u klaarstaan. Bovendien halen wij de machine bij u op en bieden u tijdelijk een vervangende machine. Altijd de snelste service en het beste contact.

DIENSTVERLENING

Van der Reest Machines ontzorgt uw bedrijf met onze hoogwaardige dienstverlening. Wij zorgen voor machines en personeel op locatie en voeren alle werkzaamheden uit. Ons personeel is opgeleid voor de meest uiteenlopende schoonmaakklussen, waardoor wij onze klanten tevreden kunnen stellen met een uitstekend eindresultaat. Wij voeren de reiniging uit en u heeft er geen omkijken naar. Dat doen we met de snelste service en het beste contact.